MOVIETIME!

BEDRIJFSFILM - PROMOFILM - INFORMATIEF - BELEVINGSGERICHT - CORPORATE MOVIE - REPORTAGE

Video is de dag van vandaag niet meer weg te denken uit ons leven. Het is hét medium om op te vallen in de menigte en jouw boodschap over te brengen naar een breed publiek. En wij kunnen daar voor zorgen! Bezorg ons je ideeën en samen zorgen we voor een creatieve cocktail die van het scherm spat.

You want to be a hero, maar je bezit niet de juist cameraskills, ook daar schieten we schieten je graag te hulp! We zorgen ook voor aangepaste animatie van titels en de nodige special effects.

WELKOM IN ICHTEGEM

2017

 

In samenwerking met het gemeentebestuur van Ichtegem kwam dit promotiefilmpje tot stand. De bedoeling is om met het filmpje de nieuwe inwoners een blik te gunnen wat de gemeente allemaal te beiden heeft.

ANSFEST 3.0

2017

 

Back to the eigties met deze korte teaser. In een wereld die gedomineerd wordt door HD keren we terug naar de VHS-sfeer van dat decennium.

 

De korte filmpjes voor Ansfest dienen als een warm-up voor een van de vetste party ever. Het hoeven niet altijd een affiche en  flyers te zijn om je evenement te promoten.

VELSIQUE 1917

2012

 

1917, de Groote Oorlog. Enkele Belgische soldaten krijgen de opdracht om gevangengenomen soldaten te redden uit de handen van de Duitsers.

 

In plaats van een gewone kampuitnodiging op papier werd er dat jaar een heuse film gemaakt om het thema voor te stellen aan de leden van KSA Ichtegem. De volledige productie is van WKBH, van kostuums en script, tot montage en afwerking.

 

ICHTEGEMSE REVUE

2016

 

Tijdens de opvoering van de Ichtegemse Revue wordt het toneel opgefleurd door het tonen van filmpjes die het verhaal ondersteunen en die scenes tonen die moeilijk op de bune te verwezelijken zijn.

ANSFEST

2016

 

De korte filmpjes voor Ansfest dienen als een warm-up voor een van de vetste party ever. Het hoeft niet altijd een affiche en  flyers te zijn om je evenement te promoten.

DE SLIJPMOBIEL

2012

 

Informatieve bedrijfsfilm voor de Slijpmobiel die getoond werd op hun beursstand en terug te vinden was op de website.

info@wkbh.be